Onderhoud

Maximaliseer de betrouwbaarheid van uw machines

Het Maxi-Care garantieuitbreiding, een onderhoudscontract, preventieve onderhoud en diagnose op afstand met TELEMATCIS bieden U en uw machines verschillende mogelijkheden om de optimale werking van uw machine te garanderen.

Ontvang geschenken voor elke winterinspectie van uw CLAAS machine*.

Door originele CLAAS-onderdelen te kiezen, maximaliseert u de betrouwbaarheid van uw machine. Deze hoogwaardige componenten worden vervaardigd volgens de meest geavanceerde productiemethoden en zijn onderworpen aan zeer strenge kwaliteitscontroles, voor hogere opbrengsten dan niet originele onderdelen die worden soms als goedkoper oplossing beschouwd.

Maak gebruik van ons uitzonderlijke aanbod om uw machine te laten onderhouden of repareren. Als bedankje ontvangt u gratis CLAAS-accessoires volgens de hoeveelheid gebruikte originele CLAAS-onderdelen.

Totale kostenbeheersing en naadloze bescherming van uw machine.

Met het CLAAS-servicecontract biedt uw CLAAS-dealer een service van hoge kwaliteit om te allen tijde de betrouwbaarheid van uw machine te garanderen. Naast het preventieve onderhoud omvat het onderhoudscontract een reeks controles en onderhoudswerkzaamheden. Met het servicecontract van CLAAS weet u dat u voor uw machine zorgt. In onze werkplaatsen gebruiken onze gekwalificeerde technici CLAAS ORIGINAL onderdelen en verbruiksartikelen om een optimale bescherming van uw machine te garanderen. Als een reparatie nodig is, zal uw dealer u een nauwkeurige diagnose en een offerte verstrekken om verrassingen te voorkomen.

Vraag uw CLAAS-dealer.