MAXI-CARE

Waarborguitbreiding programma & onderhoudscontracten

Waarborgextensie – MAXI CARE Protect

De MAXI CARE Protect garantie-uitbreiding biedt u extra bescherming voor uw machine buiten de wettelijke garantie. In geval van schade dekt het contract alle CLAAS ORIGINELE onderdelen en verbruiksartikelen, evenals alle reparatiewerkzaamheden die door uw gekwalificeerde CLAAS-servicepartner worden uitgevoerd.

Maximale betrouwbaarheid met totale kostenbeheersing.

Met MAXI CARE Protect biedt CLAAS u een op maat gemaakte garantieverlenging voor uw oogstmachine, tractor, telescooplader, wiellader of balenpers. In het geval van een schadegeval dekt het contract alle CLAAS ORIGINELE onderdelen en alle reparatiewerkzaamheden die door uw gekwalificeerde CLAAS-servicepartner worden uitgevoerd. U kunt zich concentreren op uw bedrijf en onze specialisten zorgen voor uw apparatuur en het onderhoud ervan. Alle uitgevoerde werkzaamheden worden gedocumenteerd in het onderhoudslogboek. Let op! Het onderhoudsschema van uw machine moet worden nageleefd om te kunnen genieten van de verlengde garantie.

 • Tot 5 jaar dekking (1 jaar contractuele garantie en tot 4 jaar MAXI CARE Protect verlenging)
 • Aanpasbare contractduur en service-uren
 • Gebruik van aanbevolen CLAAS ORIGINELE onderdelen en verbruiksartikelen
 • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een gekwalificeerde CLAAS servicepartner
 • De kosten kunnen over de gehele contractperiode worden gepland
 • Maximalisatie van de doorverkoopwaarde van uw CLAAS-machine

Voor meer productinformatie kunt u contact opnemen met uw CLAAS-servicepartner. Zij zullen met genoegen al uw vragen over de voorwaarden van het contract beantwoorden of u een individuele offerte bezorgen.

Onderhoudscontract – MAXI CARE Maintenance

Met het MAXI CARE onderhoudscontract worden alle service- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd door uw CLAAS servicepartner. Natuurlijk dekt het onderhoudscontract ook alle CLAAS ORIGINELE reserveonderdelen en verbruiksartikelen die voor de werkzaamheden worden gebruikt.

MAXI CARE Maintenance biedt u eenvoudige controle over het onderhoudsschema van uw CLAAS-machine. Het contract helpt u de kosten van het onderhoud en de revisie van uw machine zo goed mogelijk te plannen. Machines die regelmatig door een erkende CLAAS-servicepartner in een professioneel uitgeruste werkplaats worden onderhouden, hebben niet alleen een hogere doorverkoopwaarde, maar leveren ook betere prestaties in het veld.

Voor alle CLAAS tractoren, maaidorsers, hakselaars, balenpersen, telescoopladers en wielladers bieden wij op maat gemaakte onderhoudscontracten aan voor een periode van maximaal tien jaar. De dekking is individueel instelbaar tussen 150 en 1.750 service-uren/jaar, afhankelijk van het type machine en het contract.

 • Verhoogde betrouwbaarheid van de machine door professioneel onderhoud
 • Gebruik van CLAAS ORIGINELE onderdelen en verbruiksartikelen
 • Transparante onderhoudskosten zonder verrassingen
 • Online technische documentatie in het CLAAS-systeem
 • Hogere doorverkoopwaarde van uw CLAAS-machine

Dankzij een speciaal berekeningsprogramma kan uw CLAAS-servicepartner de exacte onderhoudskosten voor elk van uw machines berekenen bij elk werkplaatsbezoek of gedurende de looptijd van het contract. Op basis van de exacte specificaties van elke machine berekent het hulpmiddel ook de benodigde onderdelen en verbruiksartikelen, alsmede alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden. Dit betekent dat uw CLAAS-servicepartner u snel een aantrekkelijk aanbod kan doen voor het onderhoud van uw machine.

De kant-en-klare oplossing voor totale betrouwbaarheid. MAXI CARE Plus

Met het MAXI CARE Plus-contract profiteert u van een combinatie van contractuele diensten die zijn afgestemd op een maximale betrouwbaarheid van uw apparatuur tegen een perfect beheersbare kostprijs. In dit verband is de combinatie van de MAXI CARE Protect-garantieverlenging en een MAXI CARE-onderhoudscontract vermeldenswaard.

Met het MAXI CARE Plus-contract profiteert u van een combinatie van contractuele diensten die zijn afgestemd op een maximale betrouwbaarheid van uw apparatuur tegen een perfect beheersbare kostprijs.

Het eerste van onze MAXI CARE Plus-aanbiedingen bestaat uit een aanpasbare garantie-uitbreiding en een onderhoudscontract dat u beschermt tegen eventuele onverwachte reparatiekosten. Met dit laatste kunt u uw apparatuur professioneel laten onderhouden met CLAAS ORIGINELE onderdelen door een gekwalificeerde CLAAS-servicepartner.

Met MAXI CARE Plus blijft uw apparatuur gedurende lange tijd topprestaties leveren en betrouwbaar. Door te kiezen voor totale machinebescherming, beschermt u ook uw bedrijf.

 • Aantrekkelijk kant-en-klaar pakket met prijsvoordeel ten opzichte van de som van de afzonderlijke producten
 • Perfect berekenbare reparatie- en onderhoudskosten zonder verrassingen
 • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een gekwalificeerde servicepartner
 • Efficiëntere ondersteuning dankzij connectiviteit (verzenden van berichten/reparaties op afstand)
 • Maximale doorverkoopwaarde van de machine