AG-TEC maakt deel uit van de Van der Haeghe-groep, een groep familiebedrijven met meer dan 100 jaar ervaring in de distributie van landbouwmachines in België.

AG-TEC verdeelt CLAAS landbouwmachines op de Belgische markt.

AG-TEC streeft naar een sterke positie op de markt door:

· De distributie van producten van fabrikanten die een toonaangevende technologie aanbieden
· Samenwerking met een netwerk van professionele agenten
· De ontwikkeling en levering van efficiënte diensten op het gebied van verkoop, marketing, service na verkoop en financiering.
· Groei gebaseerd op een gezonde financiële structuur.

CLAAS,  is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1913, de groep is gevestigd in Harsewinkel Duitsland en heeft 9000 personen wereldwijd tewerkgesteld. CLAAS heeft een leidende positie op Europees vlak in de verkoop van maaidorsers en is een wereldleider in de verkoop van hakselaars.

Met een volledig gamma van landbouwtrekkers gaande van 75 pk tot 524 pk, een reeks van hooibouwmachines, persen van ronde en vierkante balen, is CLAAS is de ideale partner bij uitstek voor landbouwers, aannemers en loonwerkers.

De gebruikers van CLAAS oogstmachines, tractoren, balenpersen en hooibouwmachines   kunnen in ons land altijd rekenen op een netwerk van professionele dealers ondersteund door het commercieel en technisch AG-TEC team.